Annoskoko: n. 4 annosta
1 pkt Mustapekka-juustoa
pieni pala purjoa
1 sipuli
1 paprika
1 rs tuoreita herkkusieniä
2 dl kermaa
suolaa ja sitruunapippuria
Mausta kalafile suolalla ja pippurilla ja paista sitä uuninkestävässä vuoassa 200-asteessa, kunnes se on lähes kypsä (n. 20-25 min).
Huuhtele ja viipaloi herkkusienet, purjo ja paprika sekä silppua sipulia pienemmäksi. Lämmitä kerma kattilassa ja sulata sekaan juusto.
Kalan ollessa lähes kypsää, lisää kalan päälle viipaloidut/silputut ainekset ja kaada päälle juustokermakastike. Laita kala takaisin uuniin n. 10-15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Tarjoa perunasoseen tai riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti