30. maaliskuuta 2015

Vamos a la playa! 2/4

Palmitos Park

Vierailimme tiistaina Palmitos Parkissa. Edestakainen bussimatka kahdelta hengeltä maksoi 8,80 euroa. Bussi kulkee kapeita vuoristoteitä pitkin, ja matkan aikana pääsee vilkaisemaan paikallisten asumuksia. Alleolevat kuvat on napattu liikkuvan bussin ikkunasta.




Palmitos Park on (esitteen mukaan) subtrooppinen keidas palmupuiden vehreässä laaksossa. Puistossa on yli 1000 palmupuuta ja 15 000 kasvia. Palmitos on monipuolinen alue, jossa voi nähdä delfiinejä hyppelemässä altaassa. Siellä on Tyynen valtameren merenelämää esittelevä akvaario sekä trooppisiä eläimiä linnuista liskoihin. Puistossa on mm. henkeäsalpaavia petolintuesityksiä, jossa kotkat, pöllöt ja muuttohaukat syöksyvät vapaassa lennossa alas yli yleisön. Puistossa on myös papukaijaesityksiä, joissa on viisaita lintuja esittämässä erilaisia temppuja, pyörällä ajosta palapelin tekoon, kuvien piirtämisestä kymmeneen laskemiseen. 
























































Orkideatalo luo ihanteellisen ja ainutlaatuisen asuinalueen sadoille monenmuotoisille ja -värisille orkideoille. Se on Kanariansaarten suurin orkideakokoelma.















Perhostalo on Euroopan suurin: sadat eksoottiset perhoset lentelemässä vapaasti.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti