31. elokuuta 2014

Lontoo; päivä 1

Nukuin ensimmäisenä yönä loistavasti huolimatta ikkunan alta  kulkevasta metrosta/junasta. En halunnut syödä hotellin aamiaista, vaan suuntasin mielummin kaupungin vilskeeseen etsimään aamiaista. Päämääräkseni valitsin South Kensingtonin metroaseman, koska aikomukseni oli suunnata aamiaisen jälkeen museoihin. Aamukahvini ja croissanttini nautin Royal Albert Hallin kahviossa, josta löytyi onnekseni myös ilmainen wifi.









Science museum

Päivitettyäni kuulumiseni sosiaaliseen mediaan suuntasin kohti Science museumin ulko-ovien sisälle muodostunutta jonoa. Tiedemuseo oli mielestäni todella mielenkiintoinen ja varsinkin Apollo-, lentämisen historia ja lääketieteen historianäyttelyt kiinnostivat minua. Ehdin kiertää museossa monta eri näyttelyä, mutta silti olisi tehnyt mieli kierrellä vielä enemmän. Jaksoin kierrellä museossa klo 13 asti, jonka jälkeen suuntasin hotellille lepäämään vähäksi aikaa.



Palanen kuuta.




Apollo 9.


Postivaunut vuodelta 1820.
Tässähän tuntee itsensä vanhaksi, kun löytyy tieteen historia näyttelystä koneita, joilla on itsekin pelannut. :]

Thames-joki, Southbank

Lepotauon jälkeen menin metrolla Westminsterin metroasemalle, josta lähdin kävelemään Southbankia ja Queen Walkia kohti Tower Bridgeä ja palasin samaa reittiä takaisin. Southbankin alueella oli liikkeellä hirveästi ihmisiä ja varsinkin illalla paljon lenkkeilijöitä. Kävellessäni kiinnitin huomiota erityisesti arkkitehtuuriin ja rakenteisiin, joka on varmasti havaittavissa myös kuvista. :]






Lontoon kuuluisin ja historiallisin skeittauspaikka, jossa on hypitty laudan kanssa jo 1970-luvulta lähtien.









































Aivan... olin minäkin siellä. :]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti