1. syyskuuta 2012

Kaupunkivaelluksella Saaristokaupungissa

Sateeton ja suhteellisen lämmin päivä houkutteli lähtemään päiväretkelle Saaristokaupungissa olevalle Pölhön grillipaikalle. Vaellusseuraksi lähti mukaan paras ystäväni ja hänen koiransa. Kävelymatkaa grillipaikalle oli noin 3 km eli juuri sopivasti, että voi hyvällä omatunnolla herkutella. :D

Tuttavamme vakuutti meille, että grillipaikalla löytyy kuivia polttopuita. Paikalle saavuttuamme huomasimme kuitenkin, että polttopuita ei ollutkaan tarjolla. Onneksi vähään aikaan ei ollut satanut, joten lähimetsä oli täynnä kuivia oksia, joilla saimme nuotion aikaiseksi. Entisenä partiolaisena voin ylpeänä myöntää, että nuotion sytytystaidot eivät olleet vielä kadonneet ja nuotio syttyi heti ensimmäisellä yrittämällä.

Grillipaikalla tuuli sen verran, että nuotio meinasi välillä sammua, mutta saimme onneksi paistettua makkarat ja paahdettua vaahtokarkkeja. Retken kruunasi termospullosta löytynyt kahvi. Nuotiopaikka sijaitsi kauniilla paikalla, mutta hieman tunnelmaa pilasi ympäristöön jätetyt roskat. :/ Sää helli meitä koko kolmen tunnin reissun ajan ja palasimme tyytyväisinä kämpille savulta tuoksuen.

Tämänkertaisen postauksen kuvituksena on retken aikana otettuja kuvia.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti